View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 21, 2019 12:05 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Loose SSD card utilite pro 
Author Message

Joined: Tue May 27, 2014 2:31 am
Posts: 8
Post Loose SSD card utilite pro
Decided to give it another go after being frustrated with the unit not able to operate properly (wifi dropping after a couple of days, locking up) and the unit collecting dust. Now, the unit no longer recognises the SSD card. Since I believe the unit is likely out of warranty, I opened the case to find the ssd card loose even with the 2 tiny screws holding in place.
Upgrading to a newer u-boot did not help
Please advise if this a defective ssd card or an issue with the slot.


Code:
CM-FX6 # version

U-Boot 2015.07-cm-fx6-3 (Sep 02 2015 - 13:30:11 +0300)
arm-none-linux-gnueabi-gcc (Sourcery G++ Lite 2011.03-41) 4.5.2
GNU ld (Sourcery G++ Lite 2011.03-41) 2.20.51.20100809
CM-FX6 #

CM-FX6 # mmcinfo
Card did not respond to voltage select!

CM-FX6 # mmcinfo
Card did not respond to voltage select!
CM-FX6 # mmcinfo
Card did not respond to voltage select!
CM-FX6 # mmcinfo
Card did not respond to voltage select!
CM-FX6 # sata init
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
AHCI 0001.0300 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part
Can not start port 0
CM-FX6 # sata info

SATA device 0: Model:  Firm:  Ser#:
            Type: Hard Disk
            Capacity: not available
CM-FX6 #

SATA device 0: Model:  Firm:  Ser#:
            Type: Hard Disk
            Capacity: not available


Mon Nov 09, 2015 10:44 pm
Profile

Joined: Tue May 27, 2014 2:31 am
Posts: 8
Post Re: Loose SSD card utilite pro
Compulab,

Thanks for ignoring my request for support from a paying customer and you should be ashamed of yourself and your entire organization.


Wed Feb 03, 2016 7:32 pm
Profile

Joined: Tue Mar 25, 2014 5:56 pm
Posts: 109
Post Re: Loose SSD card utilite pro
Try to contact either the RMA team http://utilite-computer.com/web/rma or the sales http://utilite-computer.com/web/support directly.

Regards


Thu Feb 04, 2016 11:40 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.